OBSH: Mbi 10, 000 të prekur nga Ebola

Paris - Organizata Botërore e Shëndetësisë ka bërë të ditur se numri i personave të prekur me virusin Ebola ka …

BE miraton strategjinë Adriatiko-Joniane

Bruksel - Samiti europian i krerëve të shteteve dhe qeverive konfirmoi Strategjinë e BE-së për Rajonin Adriatiko-Jonian, siç propozoi në …

Mesazhi i Ajetollah Rafsanxhani për mbretin e Arabisë Saudite në lidhej me Sheikh Namr

IRIB - Ajetolah Hashemi Rafsanxhani, kryetar i Këshillit për mbrojtjen e interesave të sistemit të RII, në një mesazh drejtuar …

Spastrohet nga prania e terroristeve një rajon strategjik në Irak

Bagdad-IRIB Pas një operacioni të gjerë të forcave Peshemrga në qytetin Zumar në provincën Ninva, ky qytet u çlirua dhe …

Perëndimi shndërron Ukrainën lindore në një Gaza të re

IRIB Mediat perëndimore kanë zbuluar fshehtësitë e konfliktit në Ukrainë për një arsye të mirë. I përkëdheluri i ri demokratik …

El Clasico, Reali mposht 3-1 Barcelonën

Madrid - Real Madrid triumfoi në ‘El Clasico’ pasi përmbysi rezultatin dhe mundi 3-1 Barcelonën e Luis Henrikue.

Përpilimi i kushtetutës së re për daljen nga kriza në Jemen

Sana-IRIB Ismail Al Vezir, kryetar i komisionit për përpilimin e kushtetutës së Jemenit deklaroi se në Abu Dhabi kanë filluar …

Deklaratat e liderit suprem në takim me Ramadan Abdullah

Teheran-IRIB - Lideri suprem i Revolucionit Islamik të Iranit ka vlerësuar se fitorja e rezistencës së popullit palestinez të Rripit …

Kuriozitete

Shtypi

Këndvështrime

Programet

Kubani, Fusha e sprovës për Turqinë

“Imagjinoni se ISIS-in e mposhtëm çka është shumë e vështirë, apo nëse e dënojmë ISIS-in në Kubani, por nëse  nuk …

Amerika në një vështrim të brendshëm 32

Javën e kaluar u deklarua rasti i parë i të prekurit me virusin Ebola në Nju Jork.

Ceremonia e muaharremit, ripërtëritje e epopesë së madhërishme të Ashurasë

Në këtë program që kemi përgatitur me rastin e fillimit të muajit muharrem, do të flasim rreth shkaqeve të organizimit …

Në zi të dijetarit të zellshëm dhe politikanit të sinqertë

Në këtë program të përgatitur me rastin e vdekjes së Ajetullah Mahdavie Keni, do të flasim rreth jetës dhe kontributit …

Links