This Website is discontinued. We changed to Parstoday Albanian

Programin tonë ndiqeni edhe në versionin e celularit

Këtej e tutje programet e radios IRIB në gjuhën shqipe mund t'i ndiqni me lehtësi duke përdorur aplikimin e krijuar posaçërisht për celularin tuaj.

Programi transmetohet në mënyrë direkte (live) por aplikimi jep edhe mundësinë e përdorimit të arkivës. Shërbimi që IRIB ofron me anë të aplikimit në celular është falas, mirëpo shpenzimet e internetit në celular të njohur ndryshe si Mobile Data, varet nga kontrata që ju keni lidhur me kompaninë celulare dhe që zakonisht varet nga sasia e informacionit të marrë nga interneti.  

Add comment


Security code
Refresh