This Website is discontinued. We changed to Parstoday Albanian

Turizimi

Xhamia e madhe e qytetit Esfahan

Xhamia e xhumasë, apo xhamia e madhe e qytetit Esfahan është një prej ndërtesave më të rëndësishme dhe më antike …

Kupola e kuqe Merage

Kupola e kuqe Merage, është varri më i madh ndër 5 varret e tjerë që ekzistojnë në rajonin Merage të …

Pallati Ardeshir Sasani, ose tempulli Firuzabad

Pallati Ardeshir Babakan është ndërtuar na Ardeshin Babakan në epokën Sasanite në shekullin e tretë. Ky pallat konsiderohet një prej …

Irani ka pritur më shumë se 5 milion turistë të huaj gjatë vitit të kaluar

Teheran IRIB - Gjatë vitit të kaluar Irani është vizitua nga 5 milion e 100 mijë vizitorë, njofton Masud Sultanifar …

Tema të ditës

Kush është gazetarja e parë iraniane?

IRIB-Sipas studiuesve, gazetaret e para iraniane janë Ezet Malek Khanum, vajza e Emamgholi Mirzaji Amed Alduleh Dolatshah dhe Bibi Khanum …